Vaše vijesti. Vaše Viralno

Otkrila je svoje pravo lice: Brenu brutalno napali fanovi zbog objavljene fotografije

356

Lepa Brena ili Brena Nacionale kako su je zvali u bivšoj državi je imala i još uvijek ima karijeru kakvu je imao malo koji umjetnik ili pjevač na ovim prostorima. Ali godine uzimaju svoj danak, pa je tako i ljepota, koja je uvijek krasila Lepu Brenu počela polako da blijedi. Stoga nije nikakvo čudo a i očito je da je Brena imala neke operativne, estetske intervencije na sebi, a to se najbolje vidi na njenom licu.

Ovih je dana Brena na Instagram mreži objavila svoju fotografiju sa suprugom Bobom Živojinović, a fotografija je za vrlo kratko vrijeme prikupila mnogo negativnih komenatre od strane Breninih obožavatelja i onih koji prate njen rad i život.

Komentari su se svodili na to da Brena mnoge podsjeća na Majkl Džeksona, da su mnogi zabrinuti i preplašeni Breninim izgledom, pa do peticija da se zabrane plastične operacije, osim ako nisu iz zdravstvenih razloga.

Sve u svemu, po samoj Breninoj fotografiju, možemo da zaključimo da se neke crte lica, stare Brene ,ipak mogu, još uvijek razaznati.

 

 

 

 

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.