Vaše vijesti. Vaše Viralno

Otišao u zatvor jer je spasio život svojoj kćerki na fascinantan način: Kada vidite šta je uradio ostaćete bez teksta

1,236

Biti roditelj je skoro uvijek najljepša uloga koja može zapasti čovjeka, ali dođu, ponekad te situacije kada je biti roditelj jako teško. Kako bi pomogli svojoj djeci skoro svi roditelji su spremni da urade mnogo toga što u normalnim situacijama ne bi. Za svoju djecu su roditelji spremni platiti i najveću cijenu, ne žaleći za bilo čime.

To je najbolje na svojoj koži osjetio ovaj otac koji je uradio sve u svojoj moći da bi spasio život svojoj kćerki.

Njegovo ime je Adam Kosler i iz Australije je.

On je optužen za zločin za koji se ide u zatvor ali njega nije puno briga za to. Jer jedino što mu je važno je da je njegova kćerka, njegova mezimica sada dobro.

Njegovoj kćerki je dijagnosticiran najteži oblik raka, a on je odlučio, bez obzira na sve da će pomoći svojoj kćerki da ozdravi.

Iako je to u Australiji po zakonu strogo zabranjeno, on je nabavljao i koristio kanabis, tj. ulje kanabisa i davao ga kćerki kao lijek. Odbio je sve hemoterapije, jer je vjerovao u kanabis i na kraju se pokazao da je bio u pravu. Zbog svega toga je završio u zatvoru.

Nezadovoljni građani su počeli sa prikupljanjem potpisa za peticiju, da se ovom hrabrom i požrtvovanom ocu dozvoli da redovno posjećuje svoju kćerku dok služi kaznu zatvora.

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.