Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ona je žarila i palila 80-ih: BOLEST je uništila njenu ljepotu, danas gazi šestu deceniju i mnogo drugačije izgleda

1,078

GLUMILA JE FATALNU ŽENU U FILMU TJELESNA STRAST, ONA JE TADA OSVOJILA SVIJET, IMALA JE SAMO 25 GODINA. DANAS IMA 63 GODINE, IMALA JE IZA SEBE TEŠKU BOLEST, PA DANAS NI KOJIM SLUČAJEM NE PODSJEĆA NA ONU FATALNU ZAVODNICU KAKVA JE NEKADA BILA I KOJU JE SVIJET OBOŽAVAO.

Ketlin Tarner, to je legendarna glumica, u to vrijeme je važila za najljepšu na svijetu, kaže kako je upravo ljepotu uništila ta bolest. Dobila je reumatoidni artritis. Ona je sva natečena zbog operacija i lijekova bila, radi se o holivudskoj zvijezdi. Kako je vrijeme prolazilo, tako je i ona mijenjala svoj izgled.

 

 

 

 

Prije dvije decenije su počeli problemi sa bolešću, mnogi su govorili da je alkohol krivac za njeno stanje. Ona je rekla da je od lijekova bila naduvena kao balon. Ružno iskustvo je to bilo za nju. Ona je počela i da pije, da bi se mogla suočiti sa svojom boli.

 

 

Rekla je da je bježala od problema i od stvarnosti. Nije mogla da se kreće, nije mogla da se fokusira, jedno vrijeme nije mogla ni u cipele svoje da uđe. Rekla je kako joj je pilates kasnije pomogao, kao i krug ljudi koji su bili uz nju.

Komenatri su zatvoreni.