Vaše vijesti. Vaše Viralno

NEZADOVOLJNA MUŠTERIJA je vratila kolače poslastičarki. Misleći kako su pokvareni, ostala je u nevjerici kada je otvorila kutiju!

838

JEDNA POSLASTIČARKA PO IMENU ŠERON JE VAŽILA ZA JEDNU OD NAJBOLJIH U GRADU. SVOJU PRIVATNU POSLASTIČARNICU JE OTVORILA PRIJE NEKOLIKO GODINA, I MNOGI SU DOLAZI ČAK I SA DRUGOG DIJELA GRADA DA KUPE KOD NJIH KOLAČE.

Jednog dana, u poslastičarnicu je ušla mušterija, koja je odmah napala Šeron i žalila se kako joj je dala pokvarene kolače. Nije odmah bilo jasno u čemu je problem, jer zna i sama da su njeni kolači uvijek svježi i dobri, ali je odlučila da vrati novac nezadovoljnoj mušteriji.

Život nije mazio Šeron, ona je ostala bez brata koji je umro od opake bolesti, a kako su bili veliki bolnički troškovi, njoj izvod prihoda koje je donosila poslastičarnica nije bila dovoljna. Kada je za tu priču čula voditeljka jednog lokalnog radia, odlučila je da iznenadi Šeron.

Upravo ta voditeljka je bila nezadovoljna mušterija, koja je umjesto kolača, u kutiju ubacila donaciju novca. Kada je Šeron to vidjela, nije mogla da ne zaplače, bila je u nevjerici. Pogledajte ovu priču!

loading...

Komenatri su zatvoreni.