Vaše vijesti. Vaše Viralno

Nekoliko pokazatelja da vas partner vara onda kada najmanje očekujete

97

 

Da li ste već bili ili vam veza još uvijek traje a pitate se da li vas partner vara. Uvijek imate nekakav osjećaj ali dokaza nema nigdje niti ih možete saznati. Zato evo nekoliko pokazatelja da vas vjerovatno vara i to besramno.

– Instiktivan osjećaj da vas vara – Svađe vam većinom počinju zbor nekog razloga iz prošlosti. Njemu ili njoj potrebne su male stvari koje su nebitne razlog za svađu.

– Kako kažemo trtljanje – govore se stvari koje nisu nikako pouzdane i uvijke će pričati mada takve stvari nemaju uopšte nikakav osnov.

– Osjećaj krivice – svaku izgovorenu riječ tokom svađe partner nastoji pkrenuti protiv vas. Vi ste mu glavni krivac za sve što se njemu dešava.

– Mobitel – ako se uvijek nešto krišom tipka na mobitelu ili ga ostavi u džep je sasvim znak da se sa nekim dopisuje.

 – Položaj ruku – Osoba koja vara uglavnom nije u stanju da drži ruke mirnim i dok priča priča i rukama.

– Vrpoljenje tokom razgovora – Partner nije u sgtanju da mirno priča već mora da vrti pramen kose ili se igra sa nekim predmetom. Ruke jednostavno nikako ne miruju.

– Jačina glasa – Ukoliko partner žei nešto sakriti obično se to postiže podizanjem glasa , vikanjem. Ne želi čuti ni riječi od vas a tu taktiku koriste svi lažovi. Kao stalno mora da radi i to vam je jasan znak da vas vara.

loading...

Komenatri su zatvoreni.