Vaše vijesti. Vaše Viralno

Nekada je ova manekenka bila majstor za skandale, a danas teško da bi je neko prepoznao na ulici. Da li se vi sjećate Simone Gotovac ?

466

U balkanskom javnom prostoru svako malo se pojave neke ličnosti koje dožive svojih pet minuta slave u svijetu medija i onda na isti način kako su došli u javnost i medije, a to je brzo i bez razloga, i nestanu .

Postoji mnogi primjeri takvih ličnosti, pogotovo zvijezda rijaliti emisija, a jedna od njih je zasigurno Simona , koja se, u periodu kada je zauzimala medijski prostor, prezivala Gotovac. Tada je bila supruga Ante Gotovca, poslovnog čovjeka i takođe zvijezde rijalitija. Njihov zajednički život je u jednom periodu punio naslovnice medija, a pogotovo su bili poznati po svojim stalnim razmiricama i svađama, pa čak i fizičkim sukobima.

U međuvremenu se ovaj rijaliti par razveo i danas se Simona preziva Mijoković. Totalno se povukla iz medija i pronašla sebe u poslu vizašistice. Živi i radi u Austriji, a kako sama kaže, Hrvatsku je napustila zbog mnogih predrasuda koje su bile usmjerene ka njoj.

Takođe još jedna velika promjena u Simoninom životu je i što je našla novu sebe u vjeri tako da se njen čitav život, osim oko porodice i posla veže za boga i vjeru.

 

 

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.