Vaše vijesti. Vaše Viralno

Nekada je drmala estradom, izbačena je iz Granda, odselila u Ameriku, promjenila izgled, a danas ni sama sebe ne može da prepozna

1,897

Nju ste znali kao Mariju Maru Stojadinović, pjevačicu koja je odrasla u Vrnjačkoj Banji, i koja je svoju pjevačku karijeru počela sa samo 18. godina. Jedno je vrijeme radila i kao TV voditelj, a poslije je ostala zapamčena po jednome skandalu.

Marija je na početku svoje pjevačke karijere pjevala u grupi”Nemoguće vruće”, i tada je snimala za izdavačku kuću ”ZAM” u kojoj je objavila i svoj prvi solo album, a kojeg je izdala i Grand produkcija.

Potrefilo se tako da je nekoliko pjesama sa prvog albuma imalo veoma dobru prođu kod slušalaca, pa je Marija odlučila, iz samo njoj poznatih razloga da raskine suradnju sa Grandom i tako svojoj karijeri, faktički, presudi.

Ekspresno je izbačena iz Granda, a jedan od razloga su navedene i neke Marijine fotografije sa plaže. Poslije ovoga skandala pjevačica je odlučila da napusti Srbiju, preselila se u Čikago i to navodno zbog školovanja.

U Čikagu je zavšila engleski jezik, ali se nastavila baviti muzikom, i to izgleda veoma uspješno jer zna imati i po nekoliko nastupa sedmično. Promjenila je svoje umjetničko ima, pa je sada umjesto Marija Mara, poznata kao ”Lepa Mara”.

Što se izgleda tiče, ostala je vijerna svojoj plavoj kosi, ali razlika je u tome da je nabacila nekoliko kilograma više, ali joj to nije zasmetalo da se zaljubi i uda.

 

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.