Vaše vijesti. Vaše Viralno

Mladu iz Albanije je platio 1.500 eura: Kada se mladoženja iz Prokuplja poslije prve bračne noći probudio bio je nemalo iznenađen

2,867

Jedan mladić iz Prokuplja napravio je dogovor za brak sa jednom Albankom i za to je platio 1.500 eura. Vjenčanje je obavljeno, a sve ono što se desilo poslije vjenčanja će po svemu sudeći imati svoj epilog na sudu.

Naime, kada se mladoženja , već poslije prve bračne noći probudio, u krevetu nije zatekao mladu. Čak šta više, nije zatekao mladu ni u kući, da bi poslije par sati shvatio da ga je mlada napustila, tj. da je pobjegla.

Ovo nije jedini takav slučaj u regiji i sumnja se da sve ovo vodi jedna dobro organizovana kriminalna skupina koja koristi mlade djevojke iz Albanije da bi na njih nesretni i usamljeni muškarci trošili velike količine novca.

Postoje neka saznanja da čitavu ovu organizaciju vodi žena, koja čitave pregovore, sa potencijalnim mladoženjama obavlja preko mobilnog telefona, dok se i plačanje radi unaprijed i na račune u državama koje nisu pod nadležnosti sudova zemalja u regiji.

Tako i priča ovoga mladića ide na skoro indetičan način kao i mnoge druge. Preko telefona je ugovorio mladu iz Albanije, poslije par dana mlada se pojavila u pratnji muškaraca koji se predstavio kao mladin ujak. Napravljena je gozba, pozvane su zvanice, vjenčanje je obavljeno, pare su date za mladu, i poslije prve bračne noći, prvo jutro, mlade više nema, pobjegla je.

Odmah je sve prijavljeno policiji, a kako će biti dalje sa pronalaskom mlade i ljudi iz te organizacije pokazat će vrijeme.

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.