Vaše vijesti. Vaše Viralno

Mlada Bosanka koja hoda sa oženjenim zapalila Facebook -to što vara ženu nije moj problem

9,499

Ova djevojka je iz Zenice  . Svejdoci smo da Facebook svašta trpia što potvrđuje i status koji je osvanuo na profilu jedne 20-godišnje djevojke iz okolice Zenice. Ona je na ovaj način pokušala da se obračuna sa osobama koje je stalno ogovaraju, jer je “u vezi” sa  dosta  starijim i oženjenim muškarcem.

Identitet osobe se ne otkriva, što je i bolje, jer bi sigurno  doživjela ogroman  medijski linč.Pročitajtenjen kontroverzni status:

“Imam želju i potrebu da se obratim svim dežurnim dušebrižnicima koji me ogovaraju iza mojih leđa i pričaju da sam jadna. Ja sam sretna sa muškarcem kojeg sam sama sebi odabrala. Istina je da je dosta stariji od mene, 33 godine i istina je da je u braku kao i to  da ima djecu. Činjenica da vara svoju ženu, nije moj problem nego njen. Ja nisam nikome nevjerna, jer sam slobodna. On je taj koji je nevjeran” – napisala je djevojka i još dodala:

“Da ga je bolje čuvala, ne bi mene želio . Neka svako rješava svoje probleme. Ona je ta koja je u k..cu, nisam ja, i ona je jadna, prema tome, skinite mi se sa grbače i nastavite me ogovarati kada nemate sadržaja u svojim jadnim životima. A ja se sad odoh seksati.. hihihihii” – poručuje svima.

loading...

Komenatri su zatvoreni.