Vaše vijesti. Vaše Viralno

Majka je uradila DNK test usvojene kćerke – a rezultati su šokirali cijelu porodicu!

4,617

Krv nije voda, tako barem kažu. Nisu to obične riječi bile za Stacy i Jamesa, koji dolaze iz Missourija. Zadivljujuća životna priča koja je počela kada su njih dvoje odlučili da usvoje djevojčicu Ellianu koja je dolazila iz kineskog sirotišta.

23 godine su bili u brkau, pokušavali su na sve načine da dobiju djecu, ali nije išlo. Znali su i sami da ne mogu imati dijete, stvari su se potom promijenile. Iznenada, dobili su tri dječaka, a James je tada obećao Stacy da čim budu u mogućnosti, usvojiti će jednu djevojčicu, jer je Stacy oduvijek željela imati jednu djevojčicu.

Oni su odlučili da usvoje dijete iz Kine, vidjeli su Ellianu, koja je djelovala da ima poremećaj u mozgu, ali im to nije smetalo. Čvrsto su odlučili da je usvoje. Izvršila je pretrage u jednoj bolnici u Americi, a potom se pridružila njima. Zanimljivo je, da je još jedan par usvojio djevojčicu iz Kine koja je imala poteškoća u razvoju.

Obzirom da ove dvije porodice žive blizu jedno drugima, oni su se sprijateljili. Zanimljivo je da su djevojčice mnogo ličile jedna na drugu, pa su odlučili da provjere DNK, iako im je bilo nemoguće da su sestre iz razloga što Kina broji dvije milijarde stanovnika. Kada su došli rezultati, svi su ostali u čudu, jer se dokazalo da su njih dvije sestre, koje su se razišle u dva sirotišta.

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.