Vaše vijesti. Vaše Viralno

Majci su pokazali njenu bebu čim se rodila: Kada je ugledala svoju bebu, majka se totalno izbezumila

1,617

U današnje vrijeme vrhunske tehnologije i medicine sasvim je normalno da roditelji saznaju spol svoga djeteta još dok je u majčinom stomaku, ali ipak ima i onih koji žele da im spol djeteta bude prijatno iznenađenje.

Dara Crouch je došla u bolnicu tačno na termin za porađanje i bila je sasvim sigurna da u sebi nosi djevojčicu. Nije joj ni na pamet padalo da bi dijete moglo biti muškoga spola jer u njenoj porodici, u zadnjih 50 godina nije bilo rođeno muško dijete.

Dara je i sama bila medicinska sestra tako da joj iskustva porođaja nisu bila strana. Stotinama puta bila je svjedok sreće roditelja kod dobijanja prinova i njihove sreće pri saznanju da je dijete dječak ili djevojčica.

I tako, sa čvrstim uvjerenjem da će roditi još jednu djevojčicu, jer je imala već jednu kćerku od prije, Dara je došla na porođaj, i poslije par sati je bila više nego iznenađena kada su joj saopštili da je rodila lijepog i zdravog dječaka.

Reakcija majke na fotografiji koja pokazuje sve osjećaje na saznanje spola djeteta, govori više nego sve riječi na svijetu.

 

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.