Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ljekari su joj savjetovali pobačaj ali prava majka nikada ne napušta svoje dijete, čak ni kada situacija nije niti malo optimistična.

1,193

Jedan od najvećih strahova koje roditelji imaju, pogotovo u vrijeme čuvanja trudnoće je da će neki nalazi, ultra- zvuk ili snimke pokazati da nešto nije u radu sa bebom.

Tako nešto se desilo Sari Heler i Krisu Ejdamu, kada su na rutinskom pregledu ultrazvukom vidjeli kako će izgledati njihova beba koju su već nazvali Brodi.

Ultrazvuk je pokazao da će mala beba biti rođena sa velikim deformitetom lica,tj. sa velikim rascjepom usne i nepca koji je pravio rizik od još nekih bolesti i infekcija.

Ljekari su roditeljima preporučivali abortus ali mali roditelji nisu pristajali na tu opciju.

Porođej je prošao bez komplikacija, a mladi roditelji su od samog početka života njihovoga sina počeli da objavljuju fotografije malog Brodija ukazujući na problem društva u prihvatanju djece sa takvim vrstama deformiteta. Mnogi ljudi su shvatili ovu poruku tako da se velikom brzinom  skupio novac za operaciju malog Brodija.

Nekoliko mjeseci nakon rođenja Brodi je imao operaciju lica i sada izgleda kao i svaka druga beba, a ožiljci su skoro nevidljivi.

Komenatri su zatvoreni.