Vaše vijesti. Vaše Viralno

FOTO- Prije samo 30 godina bila je jedna od najljepših žena svijeta,a danas je totalno neprepoznatljiva na ulici

163

Glumica Kathleen Turner je prije 30. godina osvojila čitav svijet sa svojim filmovima, Lov na zeleni dijamant, Dijamant sa Nila i Rat Rozovih koje je igrala sa svojim kolegom Michael Douglasom. Danas, kada ima 64. godine, i gledajući te filmove, očito je da razlika u fizičkom izgledu itekako postoji.

Sama Kathleen je prošla dosta toga, a za sve je kriva bolest koja ju je izobličila, tako da ova glumica i ne liči više na sebe.

Svako od nas dođe u taj period života kada mu više nije važno kako izgleda, a nekada i bolest utiče na naš cjelokupni izgled. Kathleen je obolila od reumatoidnog artritisa i njena borba protiv te borbe je počela još prije 20. godina, a u sve to se, na žalost umješao i alkohol.

I sama se glumica oglasila povodom ovih svojih problema i objasnila svojim fanovima da je njen napuhani izgled rezultat stalne upotrebe lijekova protiv bolova, ali da i dalje pokušava da svoj život napravi boljim, pa stoga je počela ponovo i da se bavi glumom, pa i da se pojavljuje u pojedinim filmovima i serijama.

 

Komenatri su zatvoreni.