Vaše vijesti. Vaše Viralno

FOTO GALERIJA-Ove urnebesne kupnje preko interneta će vas nasmijati do suza: Sigurni smo da će sljedeći put ovi ljudi, prije kupovine, bolje čitati opise

280

Vjerujemo da ima dosta vas sa iskustvom prodaje i kupovine preko interneta. Vjerujemo da su iskustva najčešće pozitivna, ali sigurni smo da vas ima i sa nekim negativnim iskustvima, kao na primjer da ste naručili jednu stvar a dobili sasvim drugu. Ili da ste naručili mobitel, a dobili ciglu. Pa onda naručite plavu majcu, dobijete bijelu, naručite i platite karte za neki koncert ili utakmicu, a karte odavno rasprodate.

Statistika kaže, a njoj se treba vjerovati, da je 84% korisnika interneta prošle godine obavilo najmanje jednu kupnju putem interneta. Pa stoga nije ni čuda da pored tolike brojke korisnika on-line kupovine i prodaje, tu i tamo se nađe neko ko nadrlja ili kome podvale robu.

Kupovina on- line je veoma jednostavna, lako se koristi, a dosta često je isplativa jer se često može naletiti na vrlo kvalitetnu robu po jako povoljnim cijenama. Ali zna se i desiti da kada dobijete robu koju ste platili ispadne skuplja pita nego tepsija.

Ovo je foto- galerija nekih od veoma okrutnih i vrlo smiješnih on- line kupovina i razočarenja:

 

 

Komenatri su zatvoreni.