Vaše vijesti. Vaše Viralno

FOTO GALERIJA- One su sada najveće zvijezde estrade, a prije operacije su izgledale baš ovako: Blago rečeno, totalni užas

3,151

Nekada se baš zapitamo kako je opstajala estrada u nekim prijašnjim danima, davno prije pojave plastične hirurgije. Vjerovatno se tada gledala neka druga kvaliteta na estradi, kao na primjer, glasovne ili muzičke sposobnosti, a manje se pridavala pažnja fizičkom izgledu.

Pa tako prije nego li su isprobale moći plastične hirurgije, neke od današnjih zvijezda estrade su izgledale sasvim drugačije. Sigurni smo da nekada prije, znajući kako izgledaju sada, nikada ne biste prepoznali Severinu, Nikolinu Pišek, Anu Kokić i još mnoge druge zvijezde estrade

Sve ove žene su posebno popularne među muškom populacijom, a i mnoge djevojke ih vide kao idole i nekoga na koga se ugledaju, ali očito je da su sve one do svoga današnjeg izgleda došle uz pomoć plastične hirurgije u koju su uložile mnogo novca i da bi bez te dvije stavke izgledale ispod prosjeka.

SEVERINA– nekada je imala veliki nos i mala usta, a danas je sve to malo kontra, zar ne ?

ANASTASIJA  RAŽNJATOVIĆ– puno plastičnih operacije, i puno šminke, rezultat takav kakav jeste.

DRAGANA DŽAJIĆ– nekima plastični hirurg i naparavi dobar posao.

ZORANNAH– totalno neprepoznatljiva, možda je samo pogled ostao isti.

TAMARA ĐURIĆ– nekada je i izgledala pristojno, ali japanske obrve i hirurzi su je napravili više transvestitom nego djevojkom, ženom.

A evo još malo fotografija nekih estradnih zvijezda prije i poslije plastične hirurgije.

 

Komenatri su zatvoreni.