Vaše vijesti. Vaše Viralno

EVO KAKO : Očistite vaše sjedište bez odlaska u auto praonicu!

2,674

Za sve ljubitelje automobila vjerujemo da će ova tema biti zanimljiva. Naime, svaki istinski ljubitelj auta uživa kada je njegov ljubimac čist i mirišljiv. Međutim, to i nije baš uvijek moguće, a dosta faktora utiče na to da se spoljašnjost i unutrašnjost auta vremenom postane prljava.

Posebnu pažnju u ovom članku posvetit ćemo sjedištima u automobilu. Odlična vijest je to da ne morate više odlaziti u auto praonicu kako bi očistili auto sjedišta, napravite sami izum koji će vam uštediti dosta vremena i novca.

Vjerujemo da sve što će vam biti potrebno za ovaj izum imate u vašem domaćinstvu, a potrebno je da pripremite šolju sirćeta, vodu, četku za ribanje te špric boca.

Proces ovog čudotvornog sredstva započnite tako što ćete špric bocu napuniti mješavinom sirćeta i vode, a zatim pošpricajte po sjedištima i ostavite da odstoji oko  15 minuta  i izribajte.

Ovo sredstvo očistit će vaše sjedište od najtvrdokornijih mrlja, a vaše oduševljenje podijelite sa vašim prijateljima, vjerujemo da će vam biti veoma zahvalni.

 

loading...

Komenatri su zatvoreni.