Vaše vijesti. Vaše Viralno

Dijele krevet, iako je Aca Lukas 20 godina stariji od nje: A nekada ju je ocjenjivao u Zvezdama Granda

4,819

Prošla godina je za popularnog pjevača Acu Lukasa bila više nego burna. Godina je prošla u komplikacijama sa Sonjom Vuksanović, koja ga je poslije razvoda optužila za nasilje, tj. da ju je pretukao.

Prije toga Aca Lukas je plasirao priču kako ga je Sonja varala sa Markom Jarićem. Poslije razvoda Lukas je ušao u vezu sa mladom koleginicom Aleksandrom Mladenović koja se proslavila u Zvezdama Granda, a i snimila je nekoliko hitova.

Aleksandra i Aca se poznaju odavno, jer je Aleksandra više puta učestvovala u takmičenju Zvezda Granda, a kao što je poznato, Aca je tamo jedan od članova žirija.

I mada sve do skora niko nije mogao ni da pretpostavi da će ovo dvoje pjevača biti zajedno, zadnjih dva mjeseca su počeli vezu i to je bilo za mnoge iz njihove branše veliko iznenađenje.

Aleksandra je često bila gost na Acinim koncertima, družila se sa njim čak i kada je ovaj bio u braku, ali niko nije ni pomišljao da njihovo poznanstvo može da preraste u ljubavnu vezu.

Aleksandra je danas jedna od popularnijih mladih pjevačica koja u svojoj karijeri već ima i par hitova iza sebe,a najveći su joj hitovi” Čekaj, čekaj” koji je uradila sa MC Stojanom, i ”Ljubav ili ludilo”  koji ima najviše pregleda na društvenim mrežama i na youtubu.

 

 

Komenatri su zatvoreni.