Vaše vijesti. Vaše Viralno

Cijeli mjesec je jela laneno sjeme a pogledajte šta se zatim dogodilo

492

 

Šezdesetdvogodišnja Marica iz Sarajeva shvatila je da nešto mora hitno poduzeti kada joj je izmjeren holesterol u zaista alarmantnoj visini. Kod nje je izmjereno čak 288 mg/dl! Kada se urade nalazi i kada je ispod 200 onda je uredu a kod nje je bio visok.

Specijalista je zato preporučio hitne mjere obaranja holesterola i po običaju propisao lijekove te dao savjete za ishranu. Međutim ona je smatrala da postoje i druga rješenja pa je po savjetu jedne prijateljice odlučila isprobati laneno sjeme.

 Nakon 15 dana konzumiranja lanenog sjemena holesterol joj je spao na 232 a već nakon mjesec dana svakodnevne konzumacije spao je na 188. U toku konzumcije laneneog sjemena od 6 mjesci izgubila je čak trideset tri kilograma na težini te joj se poboljšala  vitalnost i izgled kože kose kao i vida.

Ona zato preporučuje svima da u svoju ishranu obavezno uvedu laneno sjeme . Postignutim rezultatima je prezadovoljna te nastavlja da koristi laneno sjeme i dalje. Treba ga koristiti preventivno jer ne šteti zaista ničemu a korist mu je višestruka. Najbolje ga je konzumirati sa jogurtom ili kegfirom a postoje i drugi načini.

loading...

Komenatri su zatvoreni.