Vaše vijesti. Vaše Viralno

Kraljevsko vjenčanje stiže! Wiliam i Kate se nikada ne drže za ruke, dok Harry ne pušta ruku Meghan Markle. Znate li koji je razlog za to ?

274

Konačno je došao i taj čas kada će se obaviti veliko kraljevsko vjenčanje. Uskoro će čitav svijet biti okrenut prema Velikoj Britaniji i vjenčanju princa Harryja i glumice Meghan Markle.

I dok Harry i Meghan stalno gledaju da budu blizu jedno drugome, da se dodiruju, drugi poznati kraljevski par William i Kate baš i nisu skloni tome, a sada se zna i zbog čega je to tako.

Kako kaže Myka Meier, stručnjak za kraljevsku porodicu, u pravilima ponašanja članova kraljevske porodice ne postoji dio o zabrani javnog pokazivanja osjećaja, kao i dodirivanja u javnosti ili držanja za ruke, ali u većini slučajeva se članovi kraljevske obitelji suzdržavaju od toga.

I dok su Harry i Meghan novopečeni par i vrlo skori supružnici, pa je kod njih sve novo i jako i strastveno, tako je u odnosu Kate i Williama vidljiva već neka ozbiljnost veze, pa se pretpostavlja da se William već polako priprema za ulogu kralja, koju će preuzeti , u skorije vrijeme od svoga oca Charlesa, pa je stoga i njegovo pojavljivanje u javnosti uvijek pomno planirano. Stoga su i izlivi nježnosti u javnosti svedeni na najmanju moguću mjeru, zbog imidža u javnosti, na koji Harry kao šesti u redu za krunu ne mora pretjerano da brine.

 

 

 

 

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.